Park & Fly P21 Eindhoven airport

Home » Parkeren Eindhoven Airport » Park & Fly P21 Eindhoven airport
Park&Fly P21 Parkeerplaats Eindhoven Airport

P21 is gelegen op slechts één minuut lopen van de terminal. Geniet van het gemak van parkeren op een veilige, omheinde locatie met 24/7 toegankelijkheid. Reserveer nu voor een zorgeloze start van jouw reis!

Park en Fly P21 is een ideale parkeeroplossing vlak bij Eindhoven Airport. Je parkeert jouw auto op ons terrein en wandelt binnen één minuut naar de luchthaven dankzij onze Park & Walk service. Ons parkeerterrein is goed verhard, volledig omheind en beveiligd met een slagboom. Toegang verkrijg je via kentekenherkenning of een QR-code, die je ontvangt bij jouw reserveringsbevestiging. Er zijn geen beperkingen qua doorrijhoogte en je kan jouw autosleutels meenemen tijdens je reis. Je vind Park en Fly P21 gemakkelijk via afslag 29 van de A2.

USP’s

  • – 1 min wandelen naar de terminal
  • – Park & Walk
  • – Volledig afgesloten
  • – Sleutelbehoud
  • – Camerabeveiliging
  • – 24u p/d aanwezigheid

Bereikbaarheid P21

Op de dag van je vertrek rijd je direct naar de ontvangstzone van P21 Park&Fly, gelegen aan de Jan Olieslagersweg 4 in Eindhoven.

De slagboom gaat open door middel van kentekenherkenning, waarna jezelf jouw auto parkeert. Na het parkeren loop je eenvoudig naar de luchthaven om jouw reis voort te zetten. De autosleutels houd jezelf bij.

Mocht jouw terugvlucht onverwachts met één of meerdere dagen vertraagd zijn, informeer ons dan tijdig. Zo kunnen we de nodige voorbereidingen treffen. Eventuele extra parkeerkosten kun je bij jouw terugkeer ter plaatse voldoen.

Veiligheid en faciliteiten P21

Bij Park & Fly P21 zorgen we ervoor dat je zorgeloos kunt parkeren. Onze parkeerplaats wordt dag en nacht bewaakt en we houden alles in de gaten met onze beveiligingscamera’s. Het hele terrein is omheind en je komt binnen via een slagboom, dus je auto staat veilig bij ons.

Wat de faciliteiten betreft, je hoeft je geen zorgen te maken over de hoogte van je voertuig; er is geen maximale doorrijhoogte. Het terrein is mooi verhard, dus geen modderige schoenen als je naar de terminal loopt! En ’s avonds? Geen probleem, onze parkeerplaats is goed verlicht, dus je vindt gemakkelijk je weg terug naar je auto.

Mocht je verder nog speciale behoeften hebben, dan kun je altijd kiezen voor onze Valet Parking service.

Veelgestelde vragen

Dat kan. Wij adviseren je om dan ‘hele’ dagen te reserveren: van 05:00 tot 23:55 uur. De juiste tijden kun je via je ‘ Mijn Park & Fly’ account wijzigen. Vergeet het ‘ account aanmaken’ vinkje niet tijdens het bestelproces. Je kan je wijziging ook doorgeven via parking(at)parkenfly.com.

Je kan online betalen via de volgende online betaalsystemen: iDeal, Visa, Mastercard, SOFORT banking en Mistercash.

Een parkeerplaats reserveren kan alleen via onze website. Na betaling ontvang je de reserveringsbevestiging via je e-mail. In deze reserveringsbevestiging vind je alle belangrijke gegevens zoals: het adres van de parkeerlocatie en je in- & uitrijcode. Druk de reservering af en neem deze mee zodat je het adres en de code bij je hebt.

Park & Fly is al bijna 10 jaar lang een internetaanbieder van parkeerplaatsen nabij luchthavens. Gestart vanuit een toenemende vraag naar alternatieven naar betaalbare parkeerplaatsen. Op Eindhoven Airport heeft Park & Fly eigen parkeerterreinen vlakbij de vertrekhal. Op luchthavens waar Park & Fly niet is gevestigd werkt zij samen met gerenommeerde parkeerpartners.

De parkeerterreinen bij Eindhoven Airport en P3 van Weeze Airport zijn allemaal op loopafstand, hier is geen shuttleservice aanwezig.

Voor alle locaties in Eindhoven en de locatie P3 in Weeze is het mogelijk om voor meerdere auto’s tegelijk te boeken. Dit kan tot een aantal van 5 auto’s. Voor onze parkeerplaats in Düsseldorf is het enkel mogelijk om voor 1 auto per reservering te boeken.

Je kan alleen binnen de gekozen tijden in- & uitrijden. Wij hanteren zelf anderhalf uur marge bovenop je gekozen tijden, zodat je voldoende tijd hebt, ook al is er vertraging. Wij adviseren je voor de aankomsttijd 2 uur voor je vluchttijd te rekenen en de vertrektijd 1 uur na het landen. Mocht je flinke vertraging hebben dan kunnen wij je tijden aanpassen. E-mail naar parking(at)parkenfly.com of bel naar +31(0)40 23 50 273.

Je kan tot een uur voor aankomst jouw boeking wijzigen. Dit kan een kentekenwijziging zijn, maar ook een tijdswijziging of datum wijziging. Let op; bij een datum wijziging kan een prijsverschil optreden. De eventuele meerprijs zullen wij doorbelasten middels een betaallink via de mail. 

Je kan de boeking tot 48 uur voor gereserveerde aankomsttijd schriftelijk annuleren. De reservering wordt dan kosteloos geannuleerd. Annuleer je de reservering binnen 48u? Dan rekenen we 25% van het totaalbedrag als administratiekosten. Je kan dit voorkomen door gebruik te maken van onze annuleringsverzekering.

Na het annuleren van de reservering zullen we het bedrag binnen 2 werkdagen terugstorten.

Alle parkeerterreinen van Park & Fly zijn veilig afgesloten met een slagboom en toegangscode.

Onze parkeerplaatsen hebben een afmeting van 5.00 bij 2.50 meter. Er is geen maximale hoogte. Wanneer je voertuig langer of breder is dan kun je alleen gebruik maken van Valet Parking, neem dan contact met ons op.

De parkeergelegenheden zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Het kantoor is tijdens werkdagen van 08.30 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar. Daarnaast zijn wij voor noodgevallen 24/7 telefonisch bereikbaar. Onze Valet parking service is beschikbaar tijdens de openingstijden van de luchthaven.

Park & Fly is een parkeerexploitant rondom Eindhoven Airport en internetaanbieder van parkeervoorzieningen op verschillende luchthavens in Nederland en Duitsland.

Ja, je kan alleen in-en uitrijden tijdens de door jouw ingevulde tijden. Hierdoor betaal je ook alleen de geparkeerde tijd in plaats van hele dagen. Wij adviseren je om 2 uur voor je heenvlucht te rekenen en voor je terugvlucht 1 uur na het landen. Wij hanteren daarbij nog een extra marge zodat je ruim de tijd hebt.

Nee, wij hebben helaas geen laadplekken. We raden je daarom aan om op voorhand jouw auto op te laden.

Op zoek naar een parkeerplek?

© Copyright 2024, Park & Fly Eindhoven B.V.
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy