Eindhoven

Eindhoven, Nederland
 • 4 verschillende parking mogelijkheden
 • Valet mogelijk
 • 24/7 bewaakte terreinen
 • Geen verplichte sleutelafgifte

Weeze

Weeze, Duitsland
 • Vanaf € 12,- per dag
 • Op het luchthaventerrein zelf
 • 24/7 bewaakte terreinen
 • Geen verplichte sleutelafgifte

Rotterdam Airport

Rotterdam, Nederland
 • 50 meter loopafstand
 • Elektrisch laden mogelijk
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Ervaren chauffeurs

Eindhoven Airport

P21 Inside 1 minuut lopen

Veiligste manier om de auto te parkeren. Afgesloten parkeerlocatie, geen andere parkeerders.

Adres

Jan Olieslagersweg 4, 5657EL. Eindhoven

Beveiliging
Slagboom en toegangsbeveiliging met kentekenherkenning. Vervolgens kun je zelf een parkeerplaats uitkiezen.

Eindhoven Airport

P21 Eindhoven Airport

P21 Outside 1 minuut lopen

Veiligste manier om de auto te parkeren. Afgesloten parkeerlocatie, geen andere parkeerders.

Adres

Jan Olieslagersweg 4, 5657EL. Eindhoven

Beveiliging
Slagboom en toegangsbeveiliging met kentekenherkenning. Vervolgens kun je zelf een parkeerplaats uitkiezen.

P21 Eindhoven Airport

P24 Eindhoven Airport

P24 2 minuten lopen

Het MEEST GEKOZEN parkeerproduct op Eindhoven Airport. Zelf parkeren, geen sleutelafgifte.

Adres

Henry Wijnmalenweg 7 5657EA Eindhoven

Beveiliging
Slagboom en toegangsbeveiliging met kentekenherkenning. Vervolgens kun je zelf een parkeerplaats uitkiezen.

P24 Eindhoven Airport

P26 Eindhoven Airport

P26 7 minuten lopen

GOEDKOOPSTE PARKEERDEAL van Eindhoven Airport. Zelf parkeren, geen sleutelafgifte.

Adres

Jan Hilgersweg 1-3 5657ES Eindhoven

Beveiliging
Slagboom en toegangsbeveiliging met kentekenherkenning. Vervolgens kun je zelf een parkeerplaats uitkiezen.

P26 Eindhoven Airport

Als je binnenkort van plan bent om te reizen en op zoek bent naar een betrouwbare parkeerplaats nabij de luchthaven, bieden wij je de perfecte oplossing. Bij Park & Fly laat je je auto met een gerust hart achter op een van de drie verschillende parkeerterreinen rondom de luchthaven. Allemaal tegen voordelige tarieven, op loopafstand én professioneel beveiligd. Reserveer eenvoudig online via onze boekingstool.

Om je te helpen bij je keuze, kun je de beoordelingen van onze klanten lezen en zo een weloverwogen keuze maken. Of je nu voor kort parkeren of lang parkeren bij Eindhoven Airport kiest.

Park & Fly-parkeerplaatsen bij Eindhoven Airport

Park & Fly heeft drie verschillende parkeerplaatsen, allemaal op loopafstand van Eindhoven Airport.

Parkeren Eindhoven Airport P24

Loopafstand tot het vliegveld: 5 minuten
Maximale doorrijhoogte: geen

P24 is een scherp beveiligd parkeerterrein. P24 betreed je met behulp van kentekenherkenning. Je kunt dit terrein zo vaak op- en afrijden als je wilt.

Tip: Zet je reisgenoten bij de terminal af via de Kiss & Ride. Daar kunnen ze met de bagage uitstappen voordat je naar het parkeerterrein rijdt.

Bekijk beschikbaarheid

Zo parkeer je bij P24

Parkeerplaats P24 is gelegen aan de Henri Wijnmalenweg 7. Rijd door tot de slagboom en wacht tot deze automatisch opent of gebruik de unieke QR-code op je parkingvoucher. Bel het noodnummer als dit niet lukt. Rijd vervolgens door en zoek een beschikbare plek. Je kunt je autosleutels meenemen op reis.

Bij terugkomst op vliegveld Eindhoven loop je rechtstreeks naar P24. Rijd vervolgens met je auto naar de slagboom, die automatisch opent.

Parkeren Eindhoven Airport P21

Loopafstand tot het vliegveld: 1 minuut
Maximale doorrijhoogte: geen

P21 is een binnen- en buitenparkeerplaats op nog geen minuut lopen van Eindhoven Airport. Het verharde terrein wordt streng beveiligd, waardoor je zorgeloos op reis kunt.

Zo parkeer je bij P21

Parkeerplaats 21 bevindt zich aan de Jan Olieslagersweg 4. Rijd je auto door tot de slagboom. De slagboom zal automatisch openen met behulp van kentekenherkenning. Je kunt de slagboom ook openen met gebruik van de unieke QR-code op je parkingvoucher. Lukt dit niet? Bel dan het noodnummer. Na het openen van de slagboom parkeert je je auto en loop je te voet naar het vliegveld. Je kunt je autosleutels meenemen op reis.

Bij terugkomst op vliegveld Eindhoven loop je rechtstreeks naar P21. Rijd vervolgens met je auto naar de slagboom. De slagboom zal automatisch openen.

Parkeren Eindhoven Airport P26

Loopafstand tot vliegveld: 7 minuten
Maximale doorrijhoogte: geen

P26 is een betrouwbaar en betaalbaar parkeerterrein nabij Eindhoven Airport. De geasfalteerde parkeerplaats is eenvoudig te bereiken vanaf de A2 en wordt beveiligd met bewakingscamera’s en kentekenherkenning.

Zo parkeer je bij P26

Navigeer naar Jan Hilgersweg 1 in Eindhoven. Daar vind je parkeerplaats P26, waar je dient door te rijden tot de poort/speedgate. Deze opent automatisch met behulp van kentekenherkenning of de unieke QR code op je parkingvoucher. Gebeurt dit niet? Bel dan het noodnummer. Rijd vervolgens door, zoek een parkeerplek en loop naar de luchthaven. Je sleutels kunnen mee op reis.

Lang parkeren Eindhoven Airport

Het vliegveld van Eindhoven groeit, al blijven de beschikbare parkeerplekken rondom de luchthaven beperkt. Parkeren rondom Eindhoven Airport kan daarom een uitdaging zijn. Park & Fly biedt drie beveiligde parkeerplekken aan op loopafstand van de luchthaven. Daar kun je je auto met een gerust hart achterlaten.

Alternatieven lang parkeren Eindhoven Airport

Lukt het niet een parkeerplek te vinden? Maak dan gebruik van het openbaar vervoer. Vanaf treinstation Eindhoven Centraal pendelt een lijnbus richting Eindhoven Airport. Je kunt je ook laten afzetten op de speciale Kiss & Ride-locatie of gebruik maken van een taxi.

Kort parkeren Eindhoven Airport

Wil je iemand uitzwaaien bij vertrek of opwachten bij aankomst? Dan wil je kort parkeren. De Kiss & Ride mag je namelijk alleen gebruiken om snel iemand af te zetten of op te halen, zonder zelf de auto te verlaten.

Wil je kort parkeren bij Eindhoven Airport? Boek dan online een parkeerplaats op een van onze parkeerplaatsen in de buurt van de terminal. Zo weet je waar je je auto kwijt kunt en voorkom je problemen bij aankomst.

Wat kost parkeren bij Eindhoven Airport?

De prijzen voor parkeren bij Eindhoven Airport lopen nogal uiteen. Met name het aantal dagen, de afstand tot de terminal, mogelijkheid tot sleutelbehoud en de mate van beveiliging van de parkeerplaats spelen een rol. Weeg daarom eerst de condities af en vergelijk daarna de beschikbare opties. 

Daarnaast adviseren we rekening te houden met randvoorwaarden. Bij Park & Fly annuleer je je reservering tot 24 uur van tevoren kosteloos. Bovendien passen we je uitrijtijd aan indien je te maken hebt met flinke vertraging.

Meer over Park & Fly

Parkeren bij Eindhoven Airport P22 

Per 15 november vervalt parkeerplaats P22 bij Eindhoven Airport. Dit betekent dat deze parkeerplaats vanaf die datum niet meer in gebruik is. Gelukkig heeft Park & Fly nog drie locaties beschikbaar. Parkeer bij P21, P24 en P26 bij Eindhoven Airport en ga zorgeloos op reis.

Meer weten over parkeerplaatsen P21, P24 of P26 bij Eindhoven Airport? Bekijk de tekst bovenin dit artikel.

Contact en klantenservice

Mocht je vragen hebben over onze parkeerdiensten of hulp nodig hebben bij het reserveren, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of live chat. Ons personeel staat klaar om je te assisteren.

Op zoek naar een parkeerplek?

© Copyright 2024, Park & Fly Eindhoven B.V.
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy