FAQ

Dat kan. Wij adviseren je om dan ‘hele’ dagen te reserveren: van 05:00 tot 23:55 uur. De juiste tijden kun je via je ‘ Mijn Park & Fly’ account wijzigen. Vergeet het ‘ account aanmaken’ vinkje niet tijdens het bestelproces. Je kan je wijziging ook doorgeven via parking(at)parkenfly.com.

Je kan online betalen via de volgende online betaalsystemen: iDeal, Visa, Mastercard, SOFORT banking en Mistercash.

Een parkeerplaats reserveren kan alleen via onze website. Na betaling ontvang je de reserveringsbevestiging via je e-mail. In deze reserveringsbevestiging vind je alle belangrijke gegevens zoals: het adres van de parkeerlocatie en je in- & uitrijcode. Druk de reservering af en neem deze mee zodat je het adres en de code bij je hebt.

Park & Fly is al bijna 10 jaar lang een internetaanbieder van parkeerplaatsen nabij luchthavens. Gestart vanuit een toenemende vraag naar alternatieven naar betaalbare parkeerplaatsen. Op Eindhoven Airport heeft Park & Fly eigen parkeerterreinen vlakbij de vertrekhal. Op luchthavens waar Park & Fly niet is gevestigd werkt zij samen met gerenommeerde parkeerpartners.

De parkeerterreinen bij Eindhoven Airport en P3 van Weeze Airport zijn allemaal op loopafstand, hier is geen shuttleservice aanwezig.

Voor alle locaties in Eindhoven en de locatie P3 in Weeze is het mogelijk om voor meerdere auto’s tegelijk te boeken. Dit kan tot een aantal van 5 auto’s. Voor onze parkeerplaats in Düsseldorf is het enkel mogelijk om voor 1 auto per reservering te boeken.

Je kan alleen binnen de gekozen tijden in- & uitrijden. Wij hanteren zelf anderhalf uur marge bovenop je gekozen tijden, zodat je voldoende tijd hebt, ook al is er vertraging. Wij adviseren je voor de aankomsttijd 2 uur voor je vluchttijd te rekenen en de vertrektijd 1 uur na het landen. Mocht je flinke vertraging hebben dan kunnen wij je tijden aanpassen. E-mail naar parking(at)parkenfly.com of bel naar +31(0)40 23 50 273.

Je kan de boeking tot 24 uur voor gereserveerde aankomsttijd annuleren, we brengen dan 25% van het totaalbedrag in rekening. 75% van het reserveringsbedrag wordt teruggestort op jouw rekening. De reserveringen in Weeze kunnen uitsluitend tot 36 uur voor aankomsttijd geannuleerd worden. Wanneer je later annuleert, of niet komt opdagen (no show), kun je geen beroep doen op restitutie van het bedrag. Annuleren kan uitsluitend per e-mail door de reserveringsbevestiging te sturen naar parking(at)parkenfly.com met daarbij de reden van annuleren. Indien je annuleert in verband met of tijdens een pandemie heb je geen recht op teruggave van het reserveringsbedrag, er is dan alleen recht op een voucher van het gehele reserveringsbedrag.

Alle parkeerterreinen van Park & Fly zijn veilig afgesloten met een slagboom en toegangscode.

Onze parkeerplaatsen hebben een afmeting van 5.00 bij 2.50 meter. Er is geen maximale hoogte. Wanneer je voertuig langer of breder is dan kun je alleen gebruik maken van Valet Parking, neem dan contact met ons op.

De parkeergelegenheden zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Het kantoor is tijdens werkdagen van 08.30 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar. Daarnaast zijn wij voor noodgevallen 24/7 telefonisch bereikbaar. Onze Valet parking service is beschikbaar tijdens de openingstijden van de luchthaven.

Park & Fly is een parkeerexploitant rondom Eindhoven Airport en internetaanbieder van parkeervoorzieningen op verschillende luchthavens in Nederland en Duitsland.

Ja, je kan alleen in-en uitrijden tijdens de door jouw ingevulde tijden. Hierdoor betaal je ook alleen de geparkeerde tijd in plaats van hele dagen. Wij adviseren je om 2 uur voor je heenvlucht te rekenen en voor je terugvlucht 1 uur na het landen. Wij hanteren daarbij nog een extra marge zodat je ruim de tijd hebt.

Op zoek naar een parkeerplek?

© Copyright 2024, Park & Fly Eindhoven B.V.
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy